KOCAELİ / DİLOVASI - Çerkeşli Nuh Çimento Ortaokulu

23 NİSAN 2024 ŞENLİKLERİMİZDEN KARELER

#9subatsigarayıbırakmagünü

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Kasım ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Nis

Katılmış olduğumuz Türkiye geneli deneme sınavında öğrencimiz Abdülkerim AKYOL  il birincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Bu deneme sınavında 5. sınıflarımız da ilçede 1. olarak başarı sergilemişlerdir. Okul Müdürümüz Fatih SÖZEN il birincisi olan öğrencimiz Abdülkerim AKYOL'a başarılarından dolayı hediye takdimi yapmıştır.  Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikte hazırlamış olduğumuz yardım kolilerini deprem bölgesine yolladık.